Niets bepaalt meer de sfeer van je woning dan de inrichting en decoratie ervan. Ben jij op zoek naar een specifieke manier van 'Wonen' ? Dan ben je bij Interform vast aan het juiste adres. In onze uitgebreide collecties in zowel zitmeubilair, tafels & stoelen, kasten & wandmeuleben als accessoires vind je ongetwijfeld de sfeer, uitstraling of accenten waarnaar je op zoek bent.

Tijdloos modern , mooi design en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de criteria waar al onze meubelen aan voldoen.

Zoek je een nieuwe sofa, een comfortabele relax of een aparte fauteuil ? Bij Interform zit je altijd goed!

Heerlijk tafelen begint bij een comfortabele stoel en een gebruiksvriendelijke tafel. We hebben ze in alle maten en vormen.

Opgeruimd staat netjes! Kies je voor kleur of haal je liever de natuur in huis? Lak, glas of hout?

De accessoires maken het interieur. Less is more, maar een aangepast tapijt of kussen  geven je interieur een persoonlijke toets.

Heb je vragen over je interieur of ben je opzoek naar advies hieromtrent? Aarzel niet om ons te contacteren.

lees meer

 

We werken enkel met de meest kwalitatieve merken. Op die manier kunnen we de klant de garantie geven dat meubels, gekocht bij Interform, een hoge standaard met zich mee dragen.

lees meer

INTERFORM

Op zoek naar een nieuwe bank, een smaakvolle eethoek of een comfortabel bed? Bij Interform in Genk ben je aan het juiste adres. De liefde voor het vak maakt dat dit familiebedrijf al meer dan 47 jaar een trendsetter ...

PERSOONLIJK ADVIES

Vakkennis en deskundig advies zijn onze sterkte. Elke klant zich laten thuis voelen in zijn/haar nieuwe interieur, dat is onze missie. Bij twijfel komt onze interieurarchitecte bij jouw thuis langs met stof-, leer- en kleurstalen & met een meetlint.

TOONZAAL

In onze ruime toonzaal, gelegen op de Hasseltweg te Genk, kun je in alle rust ons aanbod bekijken. Geen ergerlijke drukte, maar een ruimte waarin je ontspannen kan nadenken welke van onze designproducten best in jouw interieur passen.